• Reiser til Paris

Wibe til Paris Skrevet kontrakt for 1+1 år

Pernille Wibe har bestemt seg for å fortsette håndballkarrieren i franske Issy Paris. Der skal hun spille sammen med sin tidligere lagvenninne i Bækkelaget, Charlotte Mordahl, som allerede spiller for klubben og Stabæks Stine Bredal Oftedal, som også får Paris som ny adresse.

Skrevet av Tor Odvar Moen

Issy Paris ligger for tiden på en 6.plass i den franske ligaen 15 poeng bak ledende Metz. I høst deltok laget i wild card turneringen i Champions League, hvor en plass i gruppespillet var i spill. Der nådde de ikke helt opp og russiske Zvezda tok den plassen. Det sendte Issy inn i Cupvinnercupen og der har de nå spilt seg frem til en semifinale mot russiske Rostov-Don etter blant annet å ha slått ut Stabæk på sin vei.
Lagets største stjerne heter Mariama Signaté , hun er bakspiller og er fast inventar på det franske landslaget.

Pernille selv ser frem til å starte opp sitt nye håndball-liv i verdensmetropolen Paris når ny sesong starter opp.

– Issy har et meget spennende lag på gang og klubben har også internasjonale ambisjoner. Det er viktig for meg. Jeg har undertegnet en kontrakt som er på 1+1 år.  Jeg har fulgt med klubben via Charlotte de tre siste sesongene, og jeg var i kontakt med dem før jeg valgte Larvik.

-Jeg kommer til å savne Larvik. Jeg har hatt en veldig fin tid her med bare gode minner, avslutter Pernille.

Pernille starter opp i sin nye klubb 1. juli.