Jippi Lekelands nye daglig leder på plass Nicole Fongen starter arbeidet i dag.

Larvik Håndballklubbs storsatsing Jippi Lekeland har fått sin egen «lekesjef». Fredag 15. februar startet Nicole Fongen opp arbeidet med å skape Norges beste lekeland. Jippi Lekeland åpner sine dører for publikum fredag 22. mars.

Skrevet av Tor Odvar Moen

Nicole Fongen kommer fra Tyskland, men sommeren 2011 flyttet hun til Hem i Tjølling. Der bor hun sammen med sin norske ektemann og to barn, som begge er aktive i håndballgruppen til Tjølling.

Før hun tok jobben som daglig leder i Jippi Lekeland jobbet hun som prosjektleder i Color Line. I Tyskland jobbet hun i 10 år med Up With People hvor hun jobbet med de frivillige i prosjektet samt dets sponsoravtaler i hjemlandet.
Hun har også drevet 2 år som selvstendig næringsdrivende med sitt eget coachingbyrå.

Nå starter hun opp jobben med å utvikle Jippi Lekeland til noe stort innenfor bransjen, noe hun virkelig ser frem til.

-Jeg har blitt utvalgt til å drive det som skal bli landets flotteste lekeland for «barn i alle aldre». Dette er nytt for meg, men jeg har tilbragt utallige timer i diverse lekeland i Tyskland, og jeg har gjort meg mange tanker om hvordan vi skal gjøre dette til noe helt suverent. Akkurat nå handler det meste om å få alt på plass i byggeprosessen. Utviklingen av Jippi stopper ikke opp ved åpningen. Allerede i sommer vil vi blant legge til et såkalt «Laserworld» og etter det vil vi få på plass noen store golfsimulatorer hvor man i tillegg kan utøve en masse andre aktiviteter. Dette blir storveis.

-Jeg merker en veldig positiv stemning i byen for dette. Det er veldig mange som ser frem til åpningen.

Dersom du ikke har lagt planer for påsken har vi løsningen. Ta med barna til Jippi Lekeland.