God start på det nye året – Larvik

God start på det nye året

Larvik fikk det enkelt mot Flint i Arena Larvik i ettermiddag. Hjemmelaget fosset fra Flint i andre omgang og vant til slutt 40-21 etter å ha ledet 18-11 til pause. Ungjenta Kristine Breistøl fikk sin debut på hjemmebane i ettermiddag og svarte med en god kamp.

God andre omgang
Larvik scoret de fire første målene i Arena Larvik og fikk en god start på kampen. Flint tok time out på stillingen 5-1 etter drøyt seks minutter, etter den kom laget fra Tønsberg bedre med i kampen. Det medførte at Larvik måtte svare med en time out drøyt ti minutter senere på stillingen 11-8, og etter den var det bare et lag på banen.
Larvik tok tak fra start av i andre omgang og scoret de fem første målene i omgangen. Hjemmelaget holdt trykket godt oppe i resten av omgangen, den noe smalere Flint-troppen gikk etter hvert tom for ideer og krefter, og måtte se at Larvik til slutt kunne innkassere en 19-målsseier. Flint mistet også sin normale toppscorer Renate Saastad Sømme i første omgang. Hun pådro seg en ankelskade og ble sent til sykehuset for å ta et røntgenbilde.

Isabel Blanco og Linn Jørum Sulland viste strålende form og ble toppscorere med 9 mål hver seg.
En jury kåret sistnevnte til Larviks beste spiller i kampen.

Fornøyd med hjemmedebuten
Kristine Breistøl (19) gjorde sin første opptreden i Arena Larvik i ettermiddag, og ungjenta fikk så absolutt vist frem noe av sitt potensiale. Kristine kom innpå fra start av i andre omgang og hun leverte flere gode aksjoner i angrepsspillet, samtidig som hun gjorde en solid jobb i midtforsvaret. Tre egne mål ble det, i tillegg til noen fine frispillinger til stor glede for lagvenninnene.
Hun var selvfølgelig veldig glad og fornøyd etter kampen.

-Det var utrolig deilig og endelig få spille i Arena Larvik, forteller Kristine. Dette har jeg ventet på. Jeg synes det gikk veldig bra for laget og meg selv i dag.

Mange har nok tenkt på den høyreiste ungjenta som en spiller med et stort potensiale som angrepsspiller, i ettermiddag viste hun frem et meget godt forsvarsspill også.

-Jeg fulgte godt med på forsvarsspillet fra benken i første omgang og valgte å stole på at jeg kunne stå litt mer defensivt en først tenkt. Jeg følte at jeg hadde gode muligheter til å blokkere skuddene dersom Flint-spillerne ble litt nærgående. Det fungerte bra, avslutter Kristine.

Neste oppgave for Larvik kommer allerede på onsdag med kamp mot Gjøvik HK i Tranberghallen på Gjøvik.