Løp Dinamo i senk – Larvik

Løp Dinamo i senk

Larvik var nok en gang et par klasser bedre enn sine motstandere fra Volgograd. Forrige helg vant Larvik med 11 mål på bortebane. Den differansen ble økt til 15 mål i ettermiddagens kamp i Larvik. Vertene vant hele 40-25 etter å ha ledet 20-11 til pause.

Offensive russere
Dinamo gikk tøft ut i første omgang via et ultraoffensivt forsvar som skapte litt hodebry for hjemmelaget de første minuttene av kampen. Larviks hovedtrener Ole Gustav Gjekstad var godt fornøyd med hvordan laget løste det utover i omgangen.

-Vi ble en smule overrasket over hvor offensivt de la ut fra start, men etter noen minutter falt bitene på plass for oss, og jeg synes vi gjennomførte mange gode angrep utover i omgangen.

-Dette er ikke en forsvarstype vi møter så ofte, derfor er jeg meget fornøyd med hvordan laget utviklet angrepet i løpet av kampen. Med stor bevegelse og mange gode initiativ, med og uten ball gir god uttelling.

Hang med innledningsvis
Dinamo hang med i innledningen av begge omgangene, men etter 12-13 minutter så de noe trøtte ut. I første omgang gikk Larvik fra 7-7 til 20-11, og i andre omgang innledet russerne med 4 mål mot Larviks 2. Nok en gang sa Larvik takk for seg etter 13 minutter og stormet inn til 40-25.

-Vi snakket om dette forrige helg også, forsetter Ole Gustav. Det er mye håndball i Dinamo-laget, men når det butter litt i mot får de litt vondt i viljen. Når det skjer får vi også mange gode kontringsmuligheter. Viljen til å løpe hjem falt betraktelig hos Dinamo når de mistet ballen. I tillegg krever det mye krefter å spille så offensivt som de gjorde over en så lang periode.

Kan avgjøres søndag

Larvik står nå med 6 poeng etter 4 kamper, og dagens resultat ga Larvik et utmerket utgangspunkt for avansement til Hovedrunden i februar/ mars. Det kan faktisk være klart søndag ettermiddag.
Sävehof tar i mot FTC Budapest i Gøteborg, og vinner ungarerne den kampen er det i boks. Da vil de to siste kampene handle om hvem som blir puljevinner. Larvik eller FTC. Det er ikke uten betydning!