Overlegne til slutt – Larvik

Overlegne til slutt

Det var lagt opp til årets kamp i Trondheim i kveld. Rammen var fantastisk med fullsatte tribuner og Norges to beste lag på parketten. Larvik likte seg aller best i Nidarøhallen og vant til slutt 30-21.

Larviks trener var ikke direkte misfornøyd med disiplene sine etter kampen.

-Det er periodevis en kamp hvor vi må slite hardt for å holde unna, men de siste minuttene tømmer vi ketchupflaska med ett trykk, og da blir det veldig bra.
Vi har en gjeng som alltid jobber til siste slutt.

Kampen var relativt jevn i 40 minutter med Larvik som det førende laget. Byåsen var på det nærmeste et mål bak i andre omgang på stillingen 18-17.
De siste 20 minuttene var Larvik totalt overlegne og styrte inn til en komfortabel seier 31-20.

I kveld spilte Cecilie Leganger sin første kamp fra start denne sesongen, og hun viste nok en gang hvilken fantastisk kapasitet hun har.

-De siste 20 minuttene var det veldig god energi i forsvaret. Vi står tett sammen og er taktisk veldig gode. Vi tvinger Byåsen på tvers og stopper det meste av spillet deres. Også er det deilig at vi kjører løpet helt inn i mål. Det gir en god inngang til helgens kamp, avslutter Cecilie Leganger

Karoline Dyhre Breivang kom innpå i angrep fra start av i andre omgang. Hun avløste en Anja Edin som var meget god i første omgang.
Karo tok tak og stupte rett på mål i en periode hvor angrepsspillet stod en smule i stå.  Bakover var Gro Hammerseng som vanlig en bauta. De siste 20 minuttene tacklet hun ned det som kom.
Sara Breistøl spilte en fin første omgang og laget noen flotte mål. Hun byttet med Thea Mørk halvveis, og hun leverte en meget god omgang og satte inn tre flotte mål fra sin venstre kant.

Resten av kvelden forsetter i Trondheim før kursen rettes mot Budapest og kamp mot FTC på søndag.