Endte på 4.plass i Sika Cup – Larvik

Endte på 4.plass i Sika Cup

Larvik måtte nøye seg med en 4.plass i den 52. utgaven av eliteturneringen i Tyskland.

Russiske Zvezda ble et nummer for store i semifinalen søndag morgen, i det som sannsynligvis må kalles Larviks beste kamp for helgen. Sluttresultatet ble 21-19 etter 10-10 til pause. Larvik var det førende laget i første omgang, selv om luken aldri var på mer enn to mål. Russerne overtok styringen i andre omgang, men heller ikke de klarte å lage noen luke å snakke om.
Med snaut 1.30 igjen å spille på dro Larvik seg en utvisning som gjorde jobben noe vanskeligere. Allikevel fikk man muligheten til å utligne russernes ledelse, men ballen ville ikke i mål.
Larvik måtte gamble i sluttsekundene å la Zvezda få en åpen sjanse. Den utnyttet de dessverre godt og scoret sitt mål nummer 21 med noen få sekunder igjen av kampen.

Alt i alt ga Larvik Zvezda en hard fight. Zvezda ligger nok noen hakk foran i forberedelsene da de om ikke altfor lenge skal ut i kvalik til Champions League. Semifinalen var treningskamp nummer 18 på tre uker.

I bronsefinalen fikk Bayer Leverkusen revansje for tapet i puljespillet. Begge lag slet med å produsere mål og med 15-13 på tavla kunne tyskerne ta i mot en noe større pokal enn den Larvik fikk.

Zvezda Zvenigorod gikk helt til topps i turneringen via 26-23 mot Team Tvis Holstebro i finalen. En finale de kontrollerte fra start til mål.