Beste kamp så langt LK92-landslaget klar for kvartfinale

LK92-landslaget med Larvik-spillerne Kristine Breistøl og Mie Sophie Sando er klare for kvartfinale i junior-VM i Tsjekkia.

Skrevet av NTH

Jentene har sendt bilder fra fridagen etter at gruppespillet var unnagjort. En fridag med sol, svømming, beachvolleyball, middag med foreldre, shopping og litt avslapping var det som skulle til for å være klare for flott innsats mot Østerrike i åttedelsfinalen.

– Hviledagen virket veldig bra på gruppa! Vi koste oss masse med shopping og soling. I tillegg var det veldig hyggelig å få litt tid med foreldrene. Kampen mot Østerrike er den beste mesterskapskampen vi har spilt så langt! Vi tapte for Østerrike i EM i fjor, så det var en deilig revansj. Laget spilte veldig bra sammen og stengte bakover med et solid forsvar og keepere på over 50 % redninger, forteller Mie Sophie Sando.

Kristine Breistøl ble Norges toppscorer mot Østerrike. Les mer om kampen på handball.no.

– Nå reiser vi til Ostrava for å spille kvartfinale på tirsdagen mot Serbia, en spennende motstander. Laget vårt har en veldig bra moral og god energi med videre i sluttspillet, sier Sando.

Mie Sophie Sando (t.v.) og Tiril Günther Merg fra Glassverket benyttet fridagen blant annet til litt soling.