Breistøl Norges beste – Larvik

Breistøl Norges beste

Kristine Breistøl ble kampens toppscorer og kåret til Norges beste da det ble 22-22 mot Nederland i andre VM-kamp.

De norske Juniorjentene (LK92) vant første kamp mot Kroatia søndag og hadde en firemålsledelse åtte og et halvt minutt før slutt mot Nederland i andre kamp i VM, men mistet den. Nederlenderne overtok ledelsen, men Norge klarte å redde uavgjort 22-22 med kampens siste scoring, skriver handball.no.

Det ble en ordentlig slitekamp for de norske jentene.

– Ettersom vi var foran med fire ble vi litt slukøret over at vi tapte den perioden så mye. Vi var litt for naive i den perioden, men det er klart at ett poeng er bedre enn ingen, sier Henning Krøger i trenerteamet.

Les mer om kampen på handball.no og se Larvik-jentene Kristine Breistøl og Mie Sophie Sando i aksjon på web-tv. Neste kamp er mot Brasil tirsdag kl. 19.30.