Billettene flyr ut! Populært tiltak for PW Cup- deltagerne

Larvik HK og PW Cup har invitert samtlige som deltar under helgens PW Cup for J/G 12-13 på kamp i Arena Larvik på lørdag, når Larvik tar i mot Storhamar til returoppgjør i semifinalen i sluttspillet. Det har blitt meget godt mottatt av lagene.

Skrevet av NTH

Lagene melder fra om de vil på kamp ved ankomst til turneringen. Fredag kveld kl.20.00 ringte turneringsledelsen Larvik HK og ba om å få oversendt flere billetter. Alle lag har ennå ikke registrert sin ankomst og den opprinnelige billettbunken begynte å bli litt for slunken. Før turneringen anså man at ca. 1500 billetter vil holde- den vurderingen ser i øyeblikket ut til å ha vært litt forsiktig, noe Raymond Pettersen i PW Cup er glad for.

– Det har virkelig gått unna her. Vi regnet med at mange ville benytte tilbudet, men dette er allikevel over all forventning. Det bør bli god stemning i Arena Larvik i morgen kveld, forteller Pettersen.

Dette blir meget godt mottatt av Larvik HK også. Tor Odvar Moen gleder seg over at kampen vil få en flott ramme.

– Fantastisk moro med slik respons. Vi trodde vel også at 1500 billetter ville holde i massevis, men er veldig glade for at den rammen sprakk. Det er alltid artigst å spille med mange folk på tribunene. Dette blir rett og slett gøy.  Denne turneringen har nok de årgangene som er mest opptatt av å få se mange av idolene sine, og kanskje sikre seg noen autografer. Vi har allerede gitt jentene beskjed om at det kan bli en del skriving etter kampen.

Larvik – Storhamar, lørdag 14. april kl. 19.00 i Arena Larvik.

Billetter