Vel blåst på Hamar – Larvik

Vel blåst på Hamar

Sølvjagende Storhamar fikk ingenting gratis av Larvik i kveldens kamp i Prestrudhallen. Larvik var i føringen gjennom hele kampen og vant 30-22 etter pauseledelse 12-10.

Prestrudhallen var proppfull lenge før kampstart og mange måtte gå slukøret hjem uten å få sett kampen. Forventningene var store til hjemmelaget som har vært meget solide etter nyttår. Det hadde ikke gått upåaktet hen hos Larvik. Jentene var skjerpet fra start og stakk av fra start. Larvik ledet 11-5 drøyt midtveis i omgangen, da kom det en svakere periode og Storhamar fikk kuttet ned forspranget til to mål til pause.
Andre omgang startet også bra for Larvik med et par kjappe mål. Storhamar beit seg likevel fast og avstanden mellom lagene varierte mellom 2 og 4 mål. Mot slutten av kampen kom Larviks styrker klarere frem, og avstanden økte sakte men sikkert mot slutten av kampen.
Thea Mørk var på fra start i kveld og leverte en strålende første og scoret 4 mål før pause. Hun plusset på et til da hun avløste Tine R. Kristiansen i andre omgangens sluttminutter.

-Veldig godt fornøyd med den innsatsen jentene legger for dagen og at vi vinner komfortabelt, sier hovedtrener Ole G. Gjekstad.
Moro med Thea som tar ansvar og lager mål fra flere posisjoner på banen. Vi har sett at Thea har vært positiv på trening og det var gøy og fortjent at hun fikk starte kampen i dag. Kari Mette kommer i andre omgang og setter fire. Det viser at vi fortsatt er godt forspent på den kanten, avslutter Ole Gustav.