Gullfest – Larvik

Gullfest

Det blei gullfest i Arena Larvik onsdag kveld. Larvik HK slo Flint 30-14 og fikk utdelt medaljer for klubbens 14. seriemesterskap.

Kampen mot Flint blei en grei gjennomkjøring før lørdagens viktige kamp i Champions Leauge. Etter å ha ledet 13-9 til pause, parkerte Larvikjentene gjestene fra Tønsberg i andre omgang. Larvik vant omgangen 17-5, og jentene kunne gjøre seg klar til festen.

-Jeg er godt fornøyd med gjennomføringen av denne kampen, sier Larviks trener Tor Odvar Moen. Vi fikk til mye av det vi skulle trene på angrepsmessig, og vi blei enige om at vi skulle være flinke til å tette igjen og gi Flint få sjanser, fortsetter Moen. Det syns jeg vi klarer bra, og andre omgang vinner vi 17-5, så det er virkelig godkjent. En fin gjennomkjøring før lørdagens kamp mot Gyør, avslutter en av Norges mestvinnende trenere.

Eneste skåret i gleden på denne festdagen var Sara Breistøls skade. Hun fikk en skade i ansiktet og ble sendt til sykehus i Tønsberg  for undersøkelse.

Lene Rantala blei fortjent kåret til Larviks beste spiller i kampen. Karoline Dyhre Breivang ble også hedret etter kampen. Hun fikk utdelt Kristinastauetten for 2011. Dette er en prestisjefylt pris som deles ut av Tønsbergs Blad for den største idrettsprestasjon/-bragd i Vestfold foregående år. Og i 2011 var det Larvik HKs Karoline Dyhre Breivang som stod for denne prestasjonen. Vi gratulerer Karoline med nok en meget velfortjent pris.

Med dempet belysning, spotter og god stemning var rammen den beste da jentene skulle få utdelt gullmedaljene av Håndballpresident Karl Arne Johannesen. En etter en fikk jentene sine medaljer, og til slutt var det klart for høydepunktet. Med hele 14 seriemesterskap fikk Larviks kaptein og Dronning ta i mot gavesjekken og pokalen. Tonje Larsen har vært med på samtlige av Larviks seriegull, en prestasjon som publikum virkelig visste å sette pris på.

Nå venter Györ på lørdag, og da trenger jentene virkelig støtte fra tribunen. Har du enda ikke kjøpt billett til kampen, er det bare å hive seg rundt og få gjort det. Billetter kan du kjøpe her.