Klart tap i Ungarn – Larvik

Klart tap i Ungarn

Larvik gikk på et klart tap 31-22 i ettermiddagens kamp i Ungarn. En svak første omgang blei svært ødeleggende.

Györ straffa Larvik hardt i første omgang og gikk til pause med en ledelse 17-9.

-Vi blei straffa for absolutt alle feil vi gjør, og lar rett og slett Gyør kontre oss i senk, sier en skuffa Ole Gustav Gjekstad.

Før hvilen scora Gyør hele 9 ganger på kontra. Det er sjelden kost for et vanligvis godt returdekkende Larvik.

-Vi visste at det er fart i Gyørlaget, men likevel klarer vi ikke dekke opp i returløpene, fortsetter Gjekstad. Mye skyldes at vi gjør enkle feil, tar for dårlige sjanser og avslutter for svakt. Jeg har rett og slett ingen god forklaring på hvorfor vi fremstår slik. Men det som irriterer meg mest er at vi slipper inn to svært enkle mål like før pause. På dette nivået kan man ikke tillate seg å gjøre det hvis man vil vinne håndballkamper, sier Larviktreneren.

Andre omgang blei noe bedre og et stykke ut var avstanden redusert til 5 mål. Larvik hadde også sjansen til å knappe innpå Gyørs ledelse ytterligere, og med god uttelling kunne man fort kommet kun et par mål bak, og da hadde det vært kamp igjen. Det var faktisk en periode på flere minutter hvor Gyør ikke klarte å sette ballen i mål, men når Larvik heller ikke klarte det, så kunne Gyør nok en gang rykke fra og vinne kampen 31-22.

-I andre omgang svikter vi i de avgjørende øyeblikkene. Vi tar noen feil valg og bommer på avslutningene. Vi var rett og slett ikke gode nok i dag og spiller en svak kamp, oppsumerer Ole Gustav Gjekstad. Nå må vi bare riste av oss dette og se framover. Vi har fortsatt skjebnen i våre egne hender, og neste helg reiser vi til Spania for å vinne, avslutter Gjekstad.

Før bortekampen mot Itxako i Spania venter Tertnes hjemme i Arena Larvik på onsdag. Det er ikke sikkert det blir like store sifre som i bortemøtet i Bergen, men dette er en kamp Larvik skal vinne i følge trener Ole Gustav Gjekstad. Og kjenner vi jentene rett, og ikke minst trenerne, så vil nok Tertnes få merke at det er mange revansjelystne jenter i hvite drakter.