Mesterlig avslutning – Larvik

Mesterlig avslutning

Larvik og Karoline Dyhre Breivang (bildet) vant 30-17 mot Levanger etter en mesterlig avslutning på kampen.

Larvik klarte aldri å riste av seg Levanger i første omgang. Trønderne beit seg godt fast og kjempet tappert. Da lagene gikk i garderoben, ledet Larvik 12-8.

Etter hvilen gikk det også litt trått for Larvik. Beina fulgte ikke helt med og det blei gjort enkle feil og levert dårlige skudd. Men som i de foregående kampene klarer jentene å ta seg sammen og levere varene. Da det var spilt snaue 13 minutter scorer Levanger sitt 13. mål. Larvik har da scoret 16. Kampen ender 30-17. Larvik vinner de siste 17 minuttene med 14-5, og kan dermed ta med seg en god følelse inn i resten av treningsuken og kampen mot Fredrikstad på lørdag.

-Jeg er ganske fornøyd med forsvarsspillet gjennom hele kampen, sier trener Tor Odvar Moen. Men angrepsspillet blir det så som så med. Vi gjør mange enkle feil og det går litt for sakte mange ganger, fortsetter Moen.

-Avslutningen på kampen syns jeg er bra. Da får vi satt litt mer fart på det og presisjonen er mye bedre. Nå gjenstår det bare å sørge for stabilitet og komme opp på et nivå som gir sammenhengende gode perioder. Jeg er ganske trygg på at vi skal være der når det drar seg til i Champions Leauge, avslutter Tor Odvar Moen.

Banens beste for Larvik blei Karoline Dyhre Breivang, og Levangers beste blei Martine Berntzen.