Publikumsfest i Åsenhallen – Larvik

Publikumsfest i Åsenhallen

I følge Solabladet er det solgt hele 800 billetter på forhånd. Det i en hall som kan ta inn maksimalt 1100 tilskuere.

Larvik drar til bortekamp mot Sola på søndag og der er det ventet storinnrykk av publikum.

-Det er alltid moro å spille bortekamper med mye folk på tribunene, forteller Larviks Tor Odvar Moen. Det gir også oss et løft når det er slike rammer. Da vi var der i februar var det over 1000 tilskuere på plass og en utrolig god stemning i hallen. I alle fall helt frem til at vi fikk opp farten utover i 2. omgang.  Jeg husker at Sola gikk ut i hundre, men vi hadde heldigvis en opplagt Lene Rantala i mål og hun holdt oss inne i kampen de ti første minuttene. Vi fikk kontroll etterhvert og det endte med at vi vant 36-14 etter å ha vunnet andre omgang 22-6, sier Tor Odvar.

Sola var første motstander da Postenligaen dro i gang i september, en kamp Larvik vant 37-19 i Arena Larvik.

-Vi kom godt ut fra start i den kampen og vi gikk til pause med en ledelse på 16 mål- 22-6. Tine Rustad Kristiansen var i slag den kvelden og ble vår toppscorer med 12 mål.  Andre omgang ble en roligere affære hvor Sola fikk være mere med, forteller Tor Odvar.

I de to første seriekampene etter jul har Larvik slitt noe i starten av kampene og mot Storhamar var det tett hele veien inn.

-I morgen ønsker vi å gå etter strupen på Sola fra start. Vi har som mål å være den største bidragsyteren til festen i Åsenhallen.  Vi er, som sikkert de fleste har fått med seg, inne i en knallhard treningsperiode som forberedelse til Champions League i februar og mars.  Det er tøffe dager for spillerne, men vi har allikevel vist at vi kan spille god håndball selv om det er slik nå. Vi har jo vært sterkest i slutten av begge de to siste kampene, avslutter Tor Odvar.

Sola hadde spillefri på onsdag og ligger på en åttende plass på tabellen med åtte poeng etter å ha åpnet det nye året med tap 27-21 mot Levanger i Trønderhallen sist søndag. Sola har tatt poengene sine mot Gjøvik (h), Njård (b), Fredrikstad (B) og Flint (h).

Larvik drar til Sola med samme lagoppstilling som på onsdag.

Kampen er satt opp på sendeplanen til TV2 Sumo og har start kl.18.00.