Komfortabel hjemmeseier – Larvik

Komfortabel hjemmeseier

Larvik vant i dag 28-17 mot Njård i Arena Larvik.

Gjestene hang med de første femten minuttene, da Larvik rykket fra og ledet 16-9 til pause.
Hjemmelaget var aldri truet, men sløste med sjansene sine og kunne ha vunnet en mye klarere seier. Kampen endte til slutt 28-17.

Tine Rustad Kristiansen ble kåret til Larviks beste spiller og ble også toppscorer med åtte mål. Linn Jørum Sulland scoret seks mål, mens Karoline Dyhre Breivang og Linn-Kristin Riegelhuth Koren begge fikk fire måL.

Trener Ole Gustav Gjekstad trakk før kampen fram to av Njårds spillere, Teodora Tomac som i forrige kamp scoret ni mål og den erfarne keeperen Jeanette Engebretsen. I kveldens kamp stoppet Tomac på et mål, scoret på syvmeter, mens Engebretsen ble bortelagets beste spiller i mål.

Neste kamp for Larvik HK i Arena Larvik er Champions League-oppgjøret mot Podravka, lørdag 8. oktober. Kjøp din billett her.