Tjuemålsseier på Gjøvik – Larvik

Tjuemålsseier på Gjøvik

Tine Stange satte inn Larviks 500. seriemål i kamper mot Gjøvik før Tine Rustad Kristiansen fastsatte sluttresultatet til 37-17 i søndagens seriekamp.

358 tilskuere fikk se at bortelaget var best fra start og ledet 18-9 til pause. I 2. omg. forsatte Larviks overtak og hjemmelaget fikk satt bare seks mål bak Lene Rantala i Larviks mål.

Sara Breistøl rundet 500 mål totalt for Larvik Håndballklubb da hun satte inn 32-14 i 2. omgang.

Linn-Kristin Riegelhuth Koren og Tine Rustad Kristiansen fortsetter sitt gode spill og scoret henholdsvis 7 og 6 mål i kampen. Kampen endte til slutt med tjuemålsseier til Larvik, 37-17.

Kari Mette Johansen noterte seg for fem mål, og rundet dermed 750 mål i seriespill for Larvik.

I sin 16. opptreden i Larvik-trøya spilte Amanda Kurtović sin klubbkamp nummer 100 på seniornivå (70 for Nordstrand, 14 for Byåsen).

Helgen inneholdt også Tertnes-seier over Byåsen, og Storhamars anke førte frem, slik at klubben slipper poengtrekk i årets seriespill.