Fanklubben beroliget – Larvik

Fanklubben beroliget

Midtveis i 1. omgang måtte Tine Stange ut for å sy i panna, men kom tilbake og fullførte kampen med bandasje da Norge sikret plass i semifinalen i VM.

Fanklubben, som består av Thomas, Aleksander, Knut-Erik og Ole Christian, pustet lettet ut da Norge snudde og vant kampen, og gledet seg over at Tine nektet å gi seg. Hun ble lappet sammen i garderoben og kunne fullføre med bandasje rundt hodet.

Det var en glad og lettet gjeng på tribunen etter kampen.

Det så stygt ut da Norge lå under med seks mål til pause mot Spania i den avgjørende kampen i hovedrunden i VM i Kina. Til slutt ble det norsk seier 27-24 og semifinaleplass.

Etter pause gikk de norske spillerne på banen med en annen glød. Og så ut til å hjelpe. Etter fem minutter var den spanske ledelsen halvert. Etter snaut ti minutter var den nede i bare to mål. Og plutselig øynet de norske spillerne for alvor at dette kunne gå, skriver VG Nett.

Et kvarter før slutt satte Tonje Larsen inn utlikningen til 18-18. Les om kamputviklingen her.

– I pausen ble vi enige om å ta en ball av gangen. Vi var så sugne på seieren, og det var så deilig å vinne, forteller Tine Stange til handballmagasinet.no.

Norge – Spania 27-24 (8-14)
Norge: Katrine Lunde Haraldsen, Terese Pedersen – Tonje Larsen 1, Ida Alstad, Heidi Løke 2, Tonje Nøstvold 3, Karoline Dyhre Breivang 2, Kari Mette Johansen 1, Marit Malm Frafjord 1, Linn-Kristin Riegelhuth 7, Tine Stange 4, Anja Edin 1, Camilla Herrem 5, Siri Seglem.