Se her, Thorir! – Larvik

Se her, Thorir!

Tine Rustad Kristiansen vil gjerne til VM. Hun har tre kamper å overbevise landslagstrener Thorir Hergeirsson før uttaket. I den første scoret hun ni mål da Larvik slo Våg 31-18 i kveld.

I kveld var hun tilbake etter skade, og feiet inn mål for Larvik i seriekampen mot Våg. Straffen som ble hennes niende og siste scoring i kampen var hennes scoring nummer 1000 i Larvik-drakta. Dette inkluderer alle hennes obligatoriske klubbkamper for Larvik (serie, sluttspill, NM og E-cup), men ikke landslag.

Tine Rustad Kristiansen hadde spilt samtlige seriekamper siden hun kom til klubben for sju år siden, før en skade i skuldra satte henne utenfor i fire seriekamper denne sesongen.

Nora Mørk ble kåret til banens beste. Hun hadde solide skudd og innspill. Hun noterte seg for fem scoringer. I tillegg var det solid skyting av Kari Mette Johansen, som hadde full uttelling på sine fem skudd i den omgangen hun spilte.   Heidi Løke ble også spart i store deler av 2. omgang. Lene Rantala kompletterte den gode innsatsen før pause. Hun viste høy klasse og sto en kanonomgang, der hun bare slapp inn fem mål.

Torsdag reiser Larvik til Montenegro for sesongens første kamp i Champions League, mot Buducnost. Da håper Karl Erik Bøhn å ha litt flere enn 11 spillere disponible til kamp.